Åpningstider:
Mandag til fredag:
09.00-17.00
Lørdag:
10.00-16.00

Ordretelefon: 75 50 41 90
Mandag til fredag:
07.00-14.00

 

Ingen utkjøring på lørdager.

Bestillinger etter kl. 13.00 (til neste dag)

må ringes inn, tlf. 75 50 41 90.

 

PÅSMURT

 

Snitter: 29,-

(Beregn 3-4 snitter per pers.)

  • Røkt laks og egg (1, 2, 3, 8)
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)
  • Røkt svinekam og fersken (1, 2)
  • Brie og druer (1, 2)
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9)  31,-

 

Rundstykker: 33,-

(Beregn 2-3 rundstykker per pers.)

  • Røkt laks og egg (1, 2, 3, 8)
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)
  • Røkt svinekam og fersken (1, 2)
  • Brie og druer (1, 2)
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9)   35,-

 

Kanapeer: 27,-

(Beregn 4-5 kanapeer per pers.)

  • Røkt laks og egg (1, 2, 3, 8)
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)
  • Røkt svinekam og fersken (1, 2)
  • Krydret kremost (1, 2)
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9)

 

Bagetter: 37,-/65,-

(Fin eller grov. Halv eller hel)           

  • Ost og skinke/salami (1, 3, 9)
  • Omelett og bacon (1, 3, 9)
  • Marinert kylling (1, 3, 9)
  • Reker (1, 3, 4, 9)            39,-/69,-

 

Smørbrød: 63,-

  • Karbonade og stekt løk (1, 2)
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)
  • Laks og eggerøre (1, 2, 3, 8, 9)
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9)   66,-


Salater: 89,-

(Inkl. dressing (3, 9), smør (2) og rundstykke (1))

  • Ost og skinke (2, 3)
  • Marinert kylling
  • Reker (3, 4)       95,-

(Bestillingsfrist: 3 dager)

KOLDTBORD

(Inkl. brødmat (1) og smør (2))

 

Sæterkost: 195,- (2, 3)

(Minimum 10 personer)

Spekeskinke med eggerøre, fenalår med potetsalat, fårepølse med rømme, snackspølse.

 

Weekend: 199,-  (2, 3, 7, 8, 9, 10)

(Minimum 10 personer)

Skinke med waldorfsalat, roastbiff med remulade, røkt laks med eggerøre, kylling med potetsalat.

 

Spesial: 269,-  (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)

(Minimum 20 personer)

Roastbiff med remulade, reke- og skalldyrfat, krydderskinke, laksefilet med rømme, pastasalat med kylling, spansk potetsalat, gresk salat og aioli.

 

Tradisjon: 289,-  (2, 3, 4, 8, 9) 

(Minimum 20 personer)

Rekeaspic, laksefilet med rømme, grønn salat, røkt svinekam, kylling med potetsalat, røkt laks med eggerøre, roastbiff med remulade.

 

TILLEGG TIL KOLDTBORD

Biff stroganoff med ris: 65,- (1, 2, 6, 9)

Kyllinggryte med ris: 65,-  (1, 2, 6, 9)      

Karamellpudding: 79,-  (2, 3)

 

LUNSJTALLERKEN

AGAmats lunsjtallerken: 139,-  (2, 3, 5)

 (Minimum 5 personer)

Grillet kylling med salat, skinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre.

+ noe søtt til kaffen. 

 

VARME RETTER

(Minimum 10 personer)

Biff stroganoff: 189,-  (1, 2, 6, 9

serveres med ris og salat

Kyllinggryte: 175,- (1, 2, 6, 9)   

serveres med ris og salat

Lapskaus: 139,-

serveres med flatbrød

Lasagne: 159,- (1, 2, 3)

serveres med rundstykke og salat

Tacobuffet: 169,- (1, 2)

Gratinert blomkål: 99,- (1, 2)

serveres med rundstykke

 

(Bestillingsfrist: 3 dager)

TAPAS

(Minimum 20 personer)

 

Meny 1: 259,- (1, 2, 3)   

Kyllingklubber, spansk potetsalat, kjøttboller, fylt paprika, marinert fetaost, oliven, salsa, miniburritos, sweet chilli, foccaciabrød, aioli og smør.

 

Meny 2: 289,- (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)                  

Kyllingklubber, spansk potetsalat, kjøttboller, fylt paprika, marinert fetaost, oliven, salsa, miniburritos, sweet chilli, skagenrøre m/melbatoast, spekeskinke m/parmesan, aioli, tortillalefse med røkt laks og smøreost, foccacciabrød og smør.

 

Meny 3: 325,- (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)                  

Kyllingklubber, spansk potetsalat, kjøttboller, fylt paprika, marinert fetaost, oliven, salsa, skagenrøre m/melbatoast, spekeskinke m/parmesan, aioli, tortillalefse med røkt laks og smøreost, miniburritos, sweet chilli, chorizo m/mozarella, pai og røstipotet med bacon, foccacciabrød og smør.

 

SMØRBRØDKAKER

(Ca. 12 personer pr. kake)

 

Havets Fristelse: 550,- (1, 2, 3, 4, 8, 9)         

Laks, reker og egg.

 

Kokkens Yndling: 540,- (1, 2, 3, 9)             

Skinke, ost og egg.

 

Allergener:

1) Gluten        5) Mandler        9) Soya

2) Melk           6) Sennep       10) Nøtter

3) Egg             7) Selleri

4) Skalldyr       8) Fisk