Åpningstider:
Mandag til fredag:
09.00-17.00
Lørdag:
10.00-16.00

Ordretelefon: 75 50 41 90
Mandag til fredag:
07.00-14.00

 

Ingen utkjøring på lørdager.

Bestillinger etter kl. 13.00 (til neste dag)

MÅ RINGES INN på tlf. 75 50 41 90

Bestillinger gjort etter dette,

vil det komme et påslag på 10 %.

 

PÅSMURT

 

Snitter: 30,-

(Beregn 3-4 snitter per pers.)

  • Røkt laks og egg (1, 2, 3, 8)
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)
  • Røkt svinekam og fersken (1, 2)
  • Brie og druer (1, 2)
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9)  33,-

 

Rundstykker: 34,-

(Beregn 2-3 rundstykker per pers.)

  • Røkt laks og egg (1, 2, 3, 8)
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)
  • Røkt svinekam og fersken (1, 2)
  • Brie og druer (1, 2)
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9)   37,-

 

Kanapeer: 28,-

(Beregn 4-5 kanapeer per pers.)

  • Røkt laks og egg (1, 2, 3, 8)
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)
  • Røkt svinekam og fersken (1, 2)
  • Krydret kremost (1, 2)
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9)

 

Bagetter: 42,-/69,-

(Fin eller grov. Halv eller hel)           

  • Ost og skinke/salami (1, 3, 9)
  • Omelett og bacon (1, 3, 9)
  • Marinert kylling (1, 3, 9)
  • Reker (1, 3, 4, 9)            55,-/89,-

 

Smørbrød: 75,-

  • Karbonade og stekt løk (1, 2)
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)
  • Laks og eggerøre (1, 2, 3, 8, 9)
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9)   89,-


Salater: 105,-

(Inkl. dressing (3, 9), smør (2) og rundstykke (1))

  • Ost og skinke (3)
  • Marinert kylling (3)
  • Reker (3, 4)             130,-

(Bestillingsfrist: 3 dager)

KOLDTBORD

(Inkl. brødmat (1) og smør (2))

 

Sæterkost: 205,- (2, 3)

(Minimum 10 personer)

Spekeskinke med eggerøre, fenalår med potetsalat, fårepølse med rømme, snackspølse.

 

Weekend: 210,-  (2, 3, 7, 8, 9, 10)

(Minimum 10 personer)

Skinke med waldorfsalat, roastbiff med remulade, røkt laks med eggerøre, kylling med potetsalat.

 

Spesial: 289,-  (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)

(Minimum 20 personer)

Roastbiff med remulade, reke- og skalldyrfat, krydderskinke, laksefilet med rømme, pastasalat med kylling, spansk potetsalat, gresk salat og aioli.

 

Tradisjon: 299,-  (2, 3, 4, 8, 9) 

(Minimum 20 personer)

Rekeaspic, laksefilet med rømme, grønn salat, røkt svinekam, kylling med potetsalat, røkt laks med eggerøre, roastbiff med remulade.

 

TILLEGG TIL KOLDTBORD

Biff stroganoff med ris: 75,- (1, 2, 6, 9)

Kyllinggryte med ris: 69,-  (1, 2, 6, 9)      

Karamellpudding: 79,-  (2, 3)

 

LUNSJTALLERKEN

Agamat lunsjtallerken: 145,-  (2, 3, 5)

 (Minimum 5 personer)

Grillet kylling med salat, skinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre.

+ noe søtt til kaffen. 

 

VARME RETTER

(Minimum 10 personer)

Biff stroganoff: 195,-  (1, 2, 6, 9)

serveres med ris og salat

Kyllinggryte: 179,- (1, 2, 6, 9)   

serveres med ris og salat

Lapskaus: 139,-

serveres med flatbrød

Lasagne: 165,- (1, 2, 3)

serveres med rundstykke og salat

Tacobuffet: 175,- (1, 2)

Gratinert blomkål: 115,- (1, 2)

serveres med rundstykke

Wraps: 77,- (1)

Inneholder marinert kylling, sweet chilli og grønnsaker

 

(Bestillingsfrist: 3 dager)

TAPAS

(Minimum 20 personer)

 

Meny 1: 269,- (1, 2, 3)   

Kyllingklubber, spansk potetsalat, kjøttboller, fylt paprika, marinert fetaost, oliven, salsa, miniburritos, sweet chilli, foccaciabrød, aioli og smør.

 

Meny 2: 299,- (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)                  

Kyllingklubber, spansk potetsalat, kjøttboller, fylt paprika, marinert fetaost, oliven, salsa, miniburritos, sweet chilli, skagenrøre m/melbatoast, spekeskinke m/parmesan, aioli, tortillalefse med røkt laks og smøreost, foccacciabrød og smør.

 

Meny 3: 345,- (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)                  

Kyllingklubber, spansk potetsalat, kjøttboller, fylt paprika, marinert fetaost, oliven, salsa, skagenrøre m/melbatoast, spekeskinke m/parmesan, aioli, tortillalefse med røkt laks og smøreost, miniburritos, sweet chilli, chorizo m/mozarella, pai og røstipotet med bacon, foccacciabrød og smør.

 

SMØRBRØDKAKER

(Ca. 12 personer pr. kake)

 

Havets Fristelse: 650,- (1, 2, 3, 4, 8, 9)         

Laks, reker og egg.

 

Kokkens Yndling: 620,- (1, 2, 3, 9)             

Skinke, ost og egg.

 

Allergener:

1) Gluten        5) Mandler        9) Soya

2) Melk           6) Sennep       10) Nøtter

3) Egg             7) Selleri

4) Skalldyr       8) Fisk