Åpningstider:

Mandag-fredag:

10.00-16.00

Lørdag:

10.00-15.00

Søndag:

Stengt


Utkjøring før kl. 12.00 (mandag-fredag)


Ordretelefon: 75 50 41 90
Mandag til fredag:
09.00-14.00

Aga-Julekaker

Vi har sånn smått startet salget av våre gode, hjemmelagde julekaker.

 For å begrense antall kunder inne i kaféen, kommer vi ikke til å ha offisiell åpning av vårt populære julekaketorg i år. Selve torget vil bli mindre, slik at kundene våre greier å holde avstand til hverandre.

Vi pynter til jul som vanlig, og satser på å ha alle sorter julekaker på julekaketorget fra den 26. november.

Det vil bli mulig å bestille alle våre sorter i vår nettbutikk ila. en ukes tid.

Berlinerkranser

- er et bakverk formet som en ring lagt i sløyfe. Det er typiske julekaker, og blir ofte regnet som en av «de syv slagene». Deigen er lagd av en blanding av rå og kokte eggeplommer, sukker, mel, og smør, og berlinerkransene er typisk pyntet med perlesukker.

Klikk på bildet for enkel bestilling i vår nettbutikk.

Sjakkruter

- klassisk småkake som er laget av mørdeig i to farger, satt sammen som et sjakkbrett. For mange et selvskrevet slag til jul, men de passer like godt som småkaker hele året.

Klikk på bildet for enkel bestilling i vår nettbutikk.

Serinakaker

er en form for bakst, som er kjent i Norge som en type julekake. Kaken er sirkelformet, og stekes på plate i stekeovn. Kaken kan ligne på en kjeks, og pyntes gjerne med mandler før den stekes.

Klikk på bildet for enkel bestilling i vår nettbutikk.

Krumkaker

- er tradisjonell norsk julemat, som dessert gjerne servert med multer eller multekrem. Navnet kommer av at man krummer kakene til en konisk form, som et kremmerhus. Krumkaker stekes i egne krumkakejern, disse ligner noe på vaffeljern. Krumkakene blir i motsetning til vafler bare ca. 1,5 mm tykke.

Klikk på bildet for enkel bestilling i vår nettbutikk.

Fattigmann

- også kjent som fattigmannsbakkels, er et av de tradisjonelle syv slagene til jul. Kaken består av egg, sukker, fløte, hvetemel, kardemomme og konjakk. Ingrediensene bakes til en elastisk deig, som kjevles, kuttes, og til slutt frityrstekes deigen.

Klikk på bildet for enkel bestilling i vår nettbutikk.

Goro

- en tradisjonell småkake som ofte serveres som julebakst. Goro lages av egg, sukker, fløte, fett og mel. Kakene stekes i gorojern, som gir flate, firkantete kaker med mønster.

Klikk på bildet for enkel bestilling i vår nettbutikk.

Sirupsnipper

- en sprø og tynn kake med smak av sirup, kanel og ingefær. Toppes med en halv skoldet mandel.

Klikk på bildet for enkel bestilling i vår nettbutikk.

Mandelbiter

- er laget av mandler, melis og eggehvite, og er først og fremst en norsk og dansk tradisjon. Disse serveres ofte ved høytider og høytidelige anledninger som jul, barnedåp, konfirmasjoner og brylluper, og gjerne også på bursdager.

Klikk på bildet for enkel bestilling i vår nettbutikk.