BESTILLING:

Nettbutikk
Kakebestillingsskjema
Mail: konditori@agamat.no
Tlf. 92 83 17 35

Kakebestilling til dagen etter må bestilles innen 
kl. 13.00 dagen før!

KREMKAKE
ROMKAKE
MARSIPANKAKE

Marsipan- og kremkake fylles med hjemmelaget vaniljekrem, jordbær eller bringebær.

Romkaken fylles med romkrem og toppes med melisglasur.

 

22 cm..............450,-

24 cm..............500,-    

28 cm..............550,-

30 biter...........810,-


Alle disse sortene kan vi lage med glutenfri bunn. Gjelder kun 24 cm. (+ 100,-)

Her kan du bestille glutenfrie kaker.

JORDBÆRKAKE

HAWAII-KAKE

Jordbærkaken er laget på sukkerbunn og fylles med vaniljekrem og jordbær. Toppes med friske jordbær og gele.

Hawaii-kaken fylles med vaniljekrem, jordbær, kiwi og banan. Mandelbunn og sukkerbunn. 

22 cm..............480,-

24 cm..............530,-    

28 cm..............580,-

30 biter...........830,-

Kan bestilles som glutenfri 24 cm. (+ 100,-)

 

DEN GLADE ENKE

Sukkerbunn med kakao. Fylles og trekkes med sjokoladekrem.

24 cm..............500,-    

28 cm..............550,-

30 biter...........810,-

uten egg

OREOKAKE

Oreokjeksbunn med ostekrem og sjokolademousse. Toppes med krem og oreokjeks.

24 cm............490,-

  

PEANØTTKAKE

Peanøtt- og kjeksbunn med krem. Toppes med sjokoladeglasur, peanøtter og M.

24 cm............510,-

 

 

 

 

 KEISER WILHELM

Sjokolade- og whiskykrem på mandel- og sukkerbunn. Toppes med sjokolade og marengs.

24 cm............530,-

28 cm............580,-

30 biter.........830,-

Kan bestilles som glutenfri, 24 cm (+ 100,-)

Glutenfri
Glutenfri

DRONNINGENS OSTEKAKE

Ostemasse med sitron på mandelbunn. Toppes med limegele.

24 cm...........510,-

 

 

 

KAKEMONS OSTEKAKE

Kjeksbunn med mandler. Ostekrem med Cottage Cheese og sitron. Toppes med Jordbærgele.

24 cm..........570,-

 

 

HILDES DRØM

Vaniljefromage på mandelbunn. Toppes med skogsbærblanding og gele.

24 cm.........510,-

Glutenfri

AFRICAN DREAM

Kaffemousse m/Baileys, tiramisu og sjojoladebiter på sukker- og mandelbunn.

24 cm.............510,-

 

 

SARAH BERNHARD

Sjokoladekrem på mandelbunn trukket med sjokoladeglasur.

24 cm............500,-

28 cm............550,-

30 biter.........880,-

 

TIRAMISU

Mascarponekrem, mandellikør og kaffe. Sukkerbunn.

28 cm...............520,-

Glutenfri Laktosefri
Glutenfri

AFRODITE

Mango- og pasjonsfruktmousse med italiensk marengs. Laget på mandelbunn.

24 cm..........510,-

 

 

VERDENS BESTE

Fylt med hjemmelaget romkrem.

Liten..........500,-

Stor............830,-

 

PRINSESSE LOUISE

Suksesskrem på mandelbunn trukket med sjokoladeglasur.

24 cm........500,-

30 biter......880,-

Glutenfri

TROPISK AROMA

Sjokoladekake krydret med kanel og muskat. Fylles og trekkes med sjokoladekrem.

24 cm..........370,-

 

 

 

FOTOKAKE

Klassisk marsipankake med et lag hjemmelaget vaniljekrem. Valgfritt fyll.

22 cm.........600,-

24 cm.........650,-

28 cm.........700,-

30 biter......960,-

 

 

 

KRANSEKAKE

Laget på mandler.

18 ringer.....430,-

24 ringer.....530,-

Byggesett...295,-

DÅPSKAKE MED            FOTO

Klassisk marsipankake med dåpspynt og foto.

22 cm..........600,-

24 cm..........650,-

28 cm..........700,-

30 biter.......960,-

 

 

 

DÅPSKAKE MED            DÅPSPYNT

Klassisk marsipankake med dåpspynt.

22 cm..........600,-

24 cm..........650,-

28 cm..........700,-

30 biter.......960,-

 

 

BARNEBURSDAG

Vi printer ut et valgritt motiv og pynter kaken med bursdagsbarnets navn og alder.

Klikk på bilde for å bestille.

22 cm..........600,-

24 cm..........650,-

28 cm..........700,-

30 biter.......960,-

WALESKRINGLE

Vannbakkelse fylt med vaniljefromage, fløtekrem og syltetøy.

20 biter.........423,-

WALESRING

Vannbakkelse fylt med vaniljefromage, fløtekrem og syltetøy.

4-6 biter.........150,- 

8-10 biter.......200,-

FOTOLOKK

Vi printer ut ditt foto og lager marsipanlokket ferdig.

22 cm............360,-

24 cm............360,-

28 cm............360,-

30x40 cm......510,-