BESTILLING:

Nettbutikk
Kakebestillingsskjema
Mail: konditori@agamat.no
Tlf. 92 83 17 35

Kakebestilling til dagen etter må bestilles innen 
kl. 13.00 dagen før!

KREMKAKE
ROMKAKE
MARSIPANKAKE

Marsipan- og kremkake fylles med hjemmelaget vaniljekrem, jordbær eller bringebær.

Romkaken fylles med romkrem og toppes med melisglasur.

 

22 cm..............460,-

24 cm..............510,-    

28 cm..............560,-

30 biter...........820,-


Alle disse sortene kan vi lage med glutenfri bunn. Gjelder kun 24 cm. (+ 100,-)

Her kan du bestille glutenfrie kaker.

JORDBÆRKAKE

HAWAII-KAKE

Jordbærkaken er laget på sukkerbunn og fylles med vaniljekrem og jordbær. Toppes med friske jordbær og gele.

Hawaii-kaken fylles med vaniljekrem, jordbær, kiwi og banan. Mandelbunn og sukkerbunn. 

22 cm..............490,-

24 cm..............540,-    

28 cm..............590,-

30 biter...........840,-

Kan bestilles som glutenfri 24 cm. (+ 100,-)

 

 

DEN GLADE ENKE

Sukkerbunn med kakao. Fylles og trekkes med sjokoladekrem.

24 cm..............510,-    

28 cm..............560,-

30 biter...........820,-

uten egg

OREOKAKE

Oreokjeksbunn med ostekrem og sjokolademousse. Toppes med krem og oreokjeks.

24 cm............500,-

 

 

 

 

Glutenfri
Glutenfri

DRONNINGENS OSTEKAKE

Ostemasse med sitron på mandelbunn. Toppes med limegele.

24 cm...........520,-

 

 

 

KAKEMONS OSTEKAKE

Kjeksbunn med mandler. Ostekrem med Cottage Cheese og sitron. Toppes med Jordbærgele.

24 cm..........580,-

 

 

HILDES DRØM

Vaniljefromage på mandelbunn. Toppes med skogsbærblanding og gele.

24 cm.........520,-

Glutenfri

AFRICAN DREAM

Kaffemousse m/Baileys, tiramisu og sjojoladebiter på sukker- og mandelbunn.

24 cm.............520,-

 

 

 

 

SARAH BERNHARD

Sjokoladekrem på mandelbunn trukket med sjokoladeglasur.

24 cm............510,-

28 cm............560,-

30 biter.........890,-

 

TIRAMISU

Mascarponekrem, mandellikør og kaffe. Sukkerbunn.

28 cm...............530,-

KEISER WILHELM

Sjokolade- og whiskykrem på mandel- og sukkerbunn. Toppes med sjokolade og marengs.

24 cm............540,-

28 cm............590,-

30 biter.........840,-

Kan bestilles som glutenfri, 24 cm (+ 100,-)

Glutenfri Laktosefri
Glutenfri

AFRODITE

Mango- og pasjonsfruktmousse med italiensk marengs. Laget på mandelbunn.

24 cm..........520,-

 

 

VERDENS BESTE

Fylt med hjemmelaget romkrem.

Liten..........510,-

Stor............840,-

 

PRINSESSE LOUISE

Suksesskrem på mandelbunn trukket med sjokoladeglasur.

24 cm........510,-

30 biter......890,-

Glutenfri

TROPISK AROMA

Sjokoladekake krydret med kanel og muskat. Fylles og trekkes med sjokoladekrem.

24 cm..........380,-

 

 

 

FOTOKAKE

Klassisk marsipankake med et lag hjemmelaget vaniljekrem. Valgfritt fyll.

22 cm.........610,-

24 cm.........660,-

28 cm.........710,-

30 biter......970,-

 

 

 

KRANSEKAKE

Laget på mandler.

18 ringer.....440,-

24 ringer.....540,-

Byggesett...305,-

DÅPSKAKE MED            FOTO

Klassisk marsipankake med dåpspynt og foto.

22 cm..........610,-

24 cm..........660,-

28 cm..........710,-

30 biter.......970,-

 

 

 

DÅPSKAKE MED            DÅPSPYNT

Klassisk marsipankake med dåpspynt.

22 cm..........610,-

24 cm..........660,-

28 cm..........710,-

30 biter.......970,-

 

 

BARNEBURSDAG

Vi printer ut et valgritt motiv og pynter kaken med bursdagsbarnets navn og alder.

Klikk på bilde for å bestille.

22 cm..........610,-

24 cm..........660,-

28 cm..........710,-

30 biter.......970,-

WALESKRINGLE

Vannbakkelse fylt med vaniljefromage, fløtekrem og syltetøy.

20 biter.........440,-

WALESRING

Vannbakkelse fylt med vaniljefromage, fløtekrem og syltetøy.

4-6 biter.........160,- 

8-10 biter.......210,-

FOTOLOKK

Vi printer ut ditt foto og lager marsipanlokket ferdig.

22 cm............370,-

24 cm............370,-

28 cm............370,-

30x40 cm......520,-