Våre bestillingsfrister på koldtbord, tapas, varmmat, lunsjtallerken er en uke før hente-/leveringsdato!
KOLDTBORD
(Inkl. brødmat (1) og smør (2))
Sæterkost: 220,- (2, 3)
(Minimum 10 personer)
Spekeskinke med eggerøre, fenalår med potetsalat, fårepølse med rømme, snackspølse.
Weekend: 215,- (2, 3, 7, 8, 9, 10)
(Minimum 10 personer)
Skinke med waldorfsalat, roastbiff med remulade, røkt laks med eggerøre, kylling med potetsalat.
Tradisjon: 305,- (2, 3, 4, 8, 9)
(Minimum 20 personer)
Rekeaspic, laksefilet med rømme, grønn salat, røkt svinekam, kylling med potetsalat, røkt laks med eggerøre, roastbiff med remulade.
Spesial: 340,- (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)
(Minimum 20 personer)
Roastbiff med remulade, reke- og skalldyrfat, krydderskinke, laksefilet med rømme, pastasalat med kylling, spansk potetsalat, gresk salat og aioli.
TILLEGG TIL KOLDTBORD
Biff stroganoff med ris: 75,- (1, 2, 6, 9)
Kyllinggryte med ris: 69,- (1, 2, 6, 9)
LUNSJTALLERKEN
Agamat lunsjtallerken: 159,- (2, 3, 5)
(Minimum 5 personer)
Grillet kylling med salat, skinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre.
+ noe søtt til kaffen.
VARME RETTER
(Minimum 10 personer)
Biff stroganoff: 199,- (1, 2, 6, 9)
serveres med ris og salat
Kyllinggryte: 192,- (1, 2, 6, 9)
serveres med ris og salat
Lapskaus: 139,-
serveres med flatbrød
Lasagne: 177,- (1, 2, 3)
serveres med rundstykke og salat
Tacobuffet: 175,- (1, 2)
Wrap: 87,- (1)
Inneholder marinert kylling, sweet chilli og grønnsaker