Våre bestillingsfrister påsmurt og salater:

Bestillinger etter fristen, kan risikere å ikke bli lagd!

Til mandag: innen kl. 11.00 fredag

Til tirsdag: innen kl. 11.00 mandag

Til onsdag: innen kl. 11.00 tirsdag

Til torsdag: innen kl. 11.00 onsdag

Til fredag: innen kl. 11.00 torsdag

Til lørdag: innen kl. 11.00 torsdag


PÅSMURT

Snitter

(Beregn 3-4 snitter, med 3-4 typer pålegg per person)

  • Røkt svinekam (1, 2).........................32,-
  • Røkt laks og egg (1, 2, 3, 8)..............36,-
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)......36,-
  • Brie og druer (1, 2)...........................36,-
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9)........37,-

 

Rundstykker

(Beregn 2-3 snitter, med 2-3 typer pålegg per person)

  • Røkt svinekam (1, 2).......................36,-
  • Røkt laks og egg (1, 2, 3, 8)............38,-
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9)....38,-
  • Brie og druer (1, 2).........................38,-
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9).......39,-

 

Bagetter: 45,-/70,-

(Fin eller grov. Halv eller hel)           

  • Ost og skinke (1, 3, 9)
  • Omelett og bacon (1, 3, 9)
  • Marinert kylling (1, 3, 9)
  • Reker (1, 3, 4, 9)......................59,-/99,-

 

Smørbrød

  • Karbonade og stekt løk (1, 2).............92,-
  • Roastbiff og remulade (1, 2, 3, 9).......76,-
  • Laks og eggerøre (1, 2, 3, 8, 9)..........79,-
  • Reker og majones (1, 2, 3, 4, 9).........92,-


Salater

(Inkl. dressing (3, 9), smør (2) og rundstykke (1))

  • Ost og skinke (3).............................127,-
  • Marinert kylling (3)..........................132,-
  • Reker (3, 4).....................................164,-      

Våre bestillingsfrister på koldtbord, tapas, varmmat, lunsjtallerken er en uke før hente-/leveringsdato! 

 

KOLDTBORD

(Inkl. brødmat (1) og smør (2))

 

Sæterkost: 220,- (2, 3)

(Minimum 10 personer)

Spekeskinke med eggerøre, fenalår med potetsalat, fårepølse med rømme, snackspølse.

 

Weekend: 215,-  (2, 3, 7, 8, 9, 10)

(Minimum 10 personer)

Skinke med waldorfsalat, roastbiff med remulade, røkt laks med eggerøre, kylling med potetsalat.

 

 Tradisjon: 305,-  (2, 3, 4, 8, 9)

(Minimum 20 personer)

Rekeaspic, laksefilet med rømme, grønn salat, røkt svinekam, kylling med potetsalat, røkt laks med eggerøre, roastbiff med remulade.

 

Spesial: 340,-  (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)

(Minimum 20 personer)

Roastbiff med remulade, reke- og skalldyrfat, krydderskinke, laksefilet med rømme, pastasalat med kylling, spansk potetsalat, gresk salat og aioli.

 

 

TILLEGG TIL KOLDTBORD

Biff stroganoff med ris: 75,- (1, 2, 6, 9)

Kyllinggryte med ris: 69,-  (1, 2, 6, 9)       

 

LUNSJTALLERKEN

Agamat lunsjtallerken: 159,-  (2, 3, 5)

 (Minimum 5 personer)

Grillet kylling med salat, skinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre.

+ noe søtt til kaffen. 

 

VARME RETTER

(Minimum 10 personer)

Biff stroganoff: 199,-  (1, 2, 6, 9)

serveres med ris og salat

Kyllinggryte: 192,- (1, 2, 6, 9)   

serveres med ris og salat

Lapskaus: 139,-

serveres med flatbrød

Lasagne: 177,- (1, 2, 3)

serveres med rundstykke og salat

Tacobuffet: 175,- (1, 2) 

Wrap: 87,- (1)

Inneholder marinert kylling, sweet chilli og grønnsaker

 

TAPAS

(Minimum 20 personer)

 

Meny 1275,- (1, 2, 3)   

Kyllingklubber, spansk potetsalat, kjøttboller, fylt paprika, marinert fetaost, oliven, salsa, miniburritos, sweet chilli, foccaciabrød, aioli og smør.

 

Meny 2: 355,- (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)                  

Kyllingklubber, spansk potetsalat, kjøttboller, fylt paprika, marinert fetaost, oliven, salsa, miniburritos, sweet chilli, skagenrøre m/melbatoast, spekeskinke m/parmesan, aioli, tortillalefse med røkt laks og smøreost, foccacciabrød og smør.

 

Meny 3: 425,- (1, 2, 3, 4, 6, 8, 9)                  

Kyllingklubber, spansk potetsalat, kjøttboller, fylt paprika, marinert fetaost, oliven, salsa, skagenrøre m/melbatoast, spekeskinke m/parmesan, aioli, tortillalefse med røkt laks og smøreost, miniburritos, sweet chilli, chorizo m/mozarella, pai og røstipotet med bacon, foccacciabrød og smør.

 

Allergener:

1) Gluten        5) Mandler        9) Soya

2) Melk           6) Sennep       10) Nøtter

3) Egg             7) Selleri

4) Skalldyr       8) Fisk